Willeke Pater stelt zich voor als nieuw bestuurslid afdeling Reumatologie

  • 18 september 2024
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Scherm­Afbeelding 2024 09 20 Om 12.58.31

Mijn naam is Willeke Pater. Ik werk sinds negen jaar als reumaverpleegkundige op de poli reumatologie samen met een mooi team binnen het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Daarvoor werkte ik als neurologie- en Strokeverpleegkundige op de afdeling neurologie van ditzelfde ziekenhuis.
Tijdens de spreekuren zie ik patiƫnten met verschillende ziektebeelden voor een vervolgconsult, voorlichting, spuitinstructie of extra begeleiding. Dit doe ik met veel plezier.

Naast mijn werk geef ik sinds een aantal jaar gastlessen aan de studenten van de opleiding Reumaverpleegkundige in Utrecht. Verder neem ik deel aan een aantal werkgroepen. Recent heb ik naast mijn werk de HBO-V afgerond. Nu was het dan ook tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen de VenVN Reumatologie.

Zelf woon ik in Harderwijk samen met mijn man, dochter, zoon en hond. Kickboksen en krachttraining doe ik met veel plezier. Ook geniet ik erg van een gezellig terrasje met leuke mensen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)