Artikelen

Uitnodiging campagne duurzame inzetbaarheid/werkstress 30/5/2018

Wij zijn als beroepsvereniging als netwerkpartner verbonden aan de ‘Week van de werkstress’ en hebben de afgelopen jaren actief meegewerkt aan de campagnes. 

De ‘Week van de Werkstress' vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 15 november.
 
Een van de succesfactoren van de afgelopen jaren was de samenwerking met enthousiaste netwerkpartners. Zij brachten hun kennis, praktische ervaring en toegang tot hun achterban in. Het ministerie, OVAL en TNO hechten er belang aan om dit netwerk betrokken te houden bij de campagne en zijn blij dat organisaties ook hebben aangegeven hiervoor beschikbaar te zijn. We zijn daarom uitgenodigd om de  samenwerking op het thema werkstress voort te zetten en uit te breiden. Dat doen we door elkaar te inspireren, samen te werken en kennis te delen.

Het bestuur is op zoek naar een arboverpleegkundige die de beroepsvereniging wil vertegenwoordigen bij de bijeenkomsten rondom dit thema.
 

De eerstvolgende campagnebijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 mei 10.00 – 12.00 uur in Den Haag met aansluitend een lunch.


Meld je hiervoor aan via arbo@venvn.nl en wij zullen je aanmelden en je verder informeren. Ook je vragen kun je stellen via arbo@venvn.nl.
Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Ons nieuws

Gepubliceerd:29-04-2018
Aantal keer bekeken:142

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: