Artikelen

Bericht van onze voorzitter - december 2017

Met veel trots kijk ik terug op het afgelopen jaar. V&VN Arboverpleegkundige heeft zich ook in 2017 weer op de kaart gezet. We zijn door vele externe organisaties gevraagd om mee te denken over beleid. Zowel landelijk als kleinschaliger. We werken mee aan verschillende landelijke richtlijnen en richtlijnen binnen de arbeidsgerelateerde zorg. Ook zijn we als afdeling weer aan het groeien. En dat is goed nieuws, want ook zo kunnen we ons weer beter profileren naar andere organisaties. Intern kunnen we hierdoor de netwerkbijeenkomsten professioneler maken.
Voor het komende jaar hebben we dan ook weer een mooie samenstelling gemaakt
Voor meer informatie over de inhoud. Ga naar onze agenda: https://arbo.venvn.nl/agenda

In 2018 zullen we ons verder gaan professionaliseren en onze horizon verbreden. Hierbij willen we ons onder andere richten op de Verpleegkundige bij het UWV. Graag gaan we een nauwere samenwerking aan met de verpleegkundigen die daar werken. Mocht je dan ook bij het UWV werken en mede beleid bepalen aldaar, laat ons dit dan weten, dan kunnen we samen optrekken.
Tot slot wil ik als voorzitter de bestuursleden bedanken voor alle inzet die ze geleverd hebben en waarmee ik in 2017 samen een hoop bereikt heb. Als bestuur bedanken we alle commissieleden die vele taken hebben opgepakt. Zonder commissieleden, heeft een bestuur geen bestaansrecht. Bedankt, we gaan er in 2018 weer een mooi jaar van maken! Alle leden en jij die de nieuwsflits leest, een inspirerend nieuw jaar gewenst.

Namens het Bestuur van V&VN Arboverpleegkundigen.
Een mooi jaar,
Marijke Roseboom
Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Ons nieuws

Gepubliceerd:12-01-2018
Aantal keer bekeken:772

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: