Artikelen

Netwerkbijeenkomst "Overgang en Werk" 20-4-2017

Op donderdag 20 april werd er weer een netwerkbijeenkomst voor Arboverpleegkundigen gehouden. Het onderwerp was "Werk en overgang". Als spreker voor deze avond was overgangsconsulente Jos Teunis uitgenodigd.

Jos heeft een inspirerende lezing gehouden over de invloed van de overgang en de vertaling hiervan naar het functioneren van de vrouw in de belasting van haar werk. De leden hebben de netwerkbijeenkomst beoordeeld met goed tot zeer goed.

In de presentatie wordt gesproken over Promensil, Dit is een rode klaver fyto oestrogeen, te verkrijgen in tabletten van 40 mg (de 80 mg, extra forte tabletten zijn veel te zwaar) en zijn het beste te koop via het internet. Werkt na 6 tot 8 weken van inname, dagelijks 1 tabl. bij de maaltijd.
Promensil is niet geschikt voor vrouwen met hormoongevoelige borstkanker. Oppassen bij vrouwen met endometriose, poliepen of myomen, dit laten controleren gedurende gebruik van de Promensil. In te zetten in de pre- en postmenopauze.

Boeken die Jos als naslagwerk aanraadt:
"De Overgang", door Jose Rozenbroek en Jos Teunis
"Hormoonbalans" door Raph Moorman en Barbara Havenith
"De kracht van vrouwelijke hormonen" door Prof. dr. Sylvie Demers
"Te lijf" door Isa Hoes en Medina Schuurman
"Seks" door Rik van Lunsen en Ellen van Laan.

in aanvulling op de PowerPoint heeft Jos ons nog extra informatie toegestuurd met betrekking tot informatie over mannen met problemen, Informatie hierover vind je op https://www.andros.nl/over-andros/klinieken/amsterdam/. Cobie Reisman is de uroloog seksuoloog waar Jos over sprak voor mannen met hormoon problemen.

Ga voor de presentatie van Jos naar https://mijn.venvn.nl/afdeling/Arboverpleegkundigen/Documenten/Leden/Presentaties%20netwerkbijeenkomsten (na inloggen).

 

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Verslagen Netwerkbijeenkomsten

Gepubliceerd:20-04-2017
Aantal keer bekeken:710

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: