Artikelen

Persoonlijk en Professioneel Leiderschap

Onlangs heeft de NSPOH een speciale e-learning over professioneel leiderschap ontwikkeld en gepubliceerd. In een tijd waarin alles verandert, zet de NSPOH haar deelnemers graag zelf actief aan tot overdenken en vooruitkijken. De e-learning is gratis toegankelijk. Wie nieuwsgierig is, ontdekt verschillende aspecten van professioneel en persoonlijk leiderschap. Naar de e-learning: http://www.nspoh-on-line.nl/PL/

Prikkelend
In de filmpjes prikkelen deskundigen Evi Vermeer en Col Prevoo iedereen om na te denken over de vragen: “weet ik wie ik ben, waar ik voor sta en neem ik daarvoor ook verantwoordelijkheid? Waar koers ik op?” De interviews met een aios en de NSPOH-directeur laten zien hoe zij hier invulling aan geven. In een “professioneel kompas” staan de kerngedachten van vier toonaangevende leiderschapsauteurs. Deelnemers kunnen daarmee zelf actief op zoek gaan naar de benadering van leiderschap die bij hen past. Alvast een heldere tip: “Begin met het einddoel voor ogen.”
 
Gratis
Na het volgen van deze gratis e-learning kan de deelnemer reageren, bijvoorbeeld door aan de ontwikkelaars te laten weten over welke andere thema’s hij nog verder geïnformeerd wil worden.
Andere NSPOH scholing, die goed aansluit bij dit thema, is te vinden op www.nspoh.nl of in de digitale bij- en nascholingskalender onder het thema “Professionele vaardigheden”
 
De e-learning ‘Persoonlijk en professioneel leiderschap’ is eerder als nieuwjaarsgeschenk onder relaties van de NSPOH verspreid met de opdracht: “Haal je doelen dichterbij in 2017”.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws uit het veld

Gepubliceerd:27-01-2017
Aantal keer bekeken:786

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: