Artikelen

Bij- en nascholingsbrochure 2017

De nieuwe NSPOH-brochure Bij- en nascholing & Incompany 2017 is uit. Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules waarvan meer dan 30 nieuwe titels.  De inschrijving voor 2017 is geopend. Wie na het downloaden van de brochure nog vragen heeft, neemt contact op met de NSPOH, via telefoon 030- 8100500 of stuurt een bericht naar info@nspoh.nl.

Klik hier en download de brochure 2017.

30 nieuwe titels
Naast vertrouwde onderwerpen kunnen deelnemers kiezen uit een scala aan nieuwe scholing over thema’s die de NSPOH in antwoord op wensen van professionals in het veld ontwikkelde. Nieuwe modulen staan bijvoorbeeld in het teken van de zorg voor vluchtelingen, duurzame inzetbaarheid in werk, radicalisering en nieuwe werkwijzen in de gezondheidsbevordering. Met bij- en nascholing speelt de NSPOH in op de wens van professionals en werkgevers. Daarvoor luistert de NSPOH goed naar signalen ‘uit het veld’ en van deelnemers in het onderwijs. Ook doet de NSPOH regelmatig onderzoek naar de behoefte van professionals in de public en occupational health. Om tegemoet te komen aan drukke agenda’s verzorgt de NSPOH in 2017 - naast onderwijs overdag - ook regelmatig scholing in de avonduren, bijvoorbeeld over beroepsziekten en keuringen. En steeds meer onderwijs bij de NSPOH is ook “op afstand” te volgen.

Volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie verbeteren, dat is waar de NSPOH voor staat. Daarover laat de NSPOH in de brochure deelnemers, werkgevers en wetenschappers aan het woord.
 
Incompany
Scholing van de NSPOH is door diverse instellingen geaccrediteerd en is ook geschikt voor incompany uitvoering. Met maatwerk van de NSPOH kunnen werkgevers snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling, of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen.

 

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws uit het veld

Gepubliceerd:16-09-2016
Aantal keer bekeken:1009

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: