Artikelen

NSPOH scholingsdag 12/5 - Van mentaal werkvermogen naar werk

Hoe vertaal je testgegevens naar concrete arbeidsmogelijkheden? Heeft u in uw werk direct te maken met de re-integratie van cliënten waarbij een (mogelijk) verminderd mentaal werkvermogen een rol speelt? Door deel te nemen aan de praktische module Van mentaal werkvermogen naar werk krijgt u meer zicht op het complexe verband tussen mentaal werkvermogen en concrete arbeidsmogelijkheden.

Tijdens de module zoomen we in op de inzet van neuropsychologisch onderzoek. Wat kunt u met de resultaten en welke conclusies en adviezen kunt u hieruit trekken? U oefent onder andere met een aantal veelgebruikte neuropsychologische tests op het gebied van aandacht, concentratie, geheugen en executief functioneren. Daarnaast gaan we in op de vraag hoe u een vertaling maakt naar mogelijkheden en beperkingen op het werk.

De module, die de NSPOH op donderdag 12 mei 2016 in Utrecht aanbiedt, is voor 6 uur geaccrediteerd door de AbSg voor bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde, door het Kwaliteitsregister V&V en Hobéon SKO.

Geïnteresseerd?

Wilt u deelnemen aan deze module? Op onze website www.nspoh.nl vindt u specifieke informatie. Klik voor een rechtstreekse link op Van mentaal werkvermogen naar werk. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze senior opleider/adviseur drs. Frans (F.J.M.) Vlek, e-mail f.vlek@nspoh.nl telefoon 030-8100528 / 06-20612645.
Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws uit het veld

Gepubliceerd:12-05-2016
Aantal keer bekeken:1017

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: