Artikelen

Terugblik op de beurs Safety&Health@Work

Op 8 en 9 april vond de beurs Safety & Health @Work plaats in AHOY te Rotterdam. V&VN Arboverpleegkundigen werd door Jacqueline Joosten van Vakmedianet (uitgever van het blad Arbo) uitgenodigd om een stand te bemensen. Omdat we als beroepsgroep op deze beurs thuishoren!

Een team, bestaande uit Lidy Wieskamp, Diana van der Linden, Marjon Jongkind, Inge Klous, Rob Pluymen en Maarten Dekker heeft zich ingezet om bekendheid te geven aan "de arboverpleegkundige" aan het langslopende publiek.

Er werd gebruik gemaakt van een blackbox ter controle van de handwastechniek, diverse posters over handhygiëne, werksituaties van arboverpleegkundigen en integraal gezondheidsmanagement. Er was een bureaustoel opgesteld om stoelinstellingen met belangstellenden door te nemen. In een folderrek waren diverse folders en de nieuwsbrief van V&VN Arboverpleegkundigen. Tenslotte werd onze website getoond. En natuurlijk de leden zelf om met het publiek met onze verhalen te woord te staan. Lidy heeft in een theater een kennissessie verzorgd over infectiebestrijding op de werkvloer.

Het waren twee interessante en leerzame dagen, want het was een primeur voor ons om op een beurs te staan. We hebben allerlei voorbijgangers gesproken van allerlei pluimage. Van brandweermannen, preventiemedewerkers, EHBO'ers, HR-managers tot directeuren. En een aantal collega's. Visitekaartjes gingen over en weer en we zijn natuurlijk zelf ook langs gelopen bij andere stands.

Onze "eigen" foto's vind je op https://drive.google.com/file/d/0B--wmuW15YfLa2RhZ0xYSFpqNFU/view?usp=sharing (ZIP file, 12 foto's, 24 Mb)

 

 

Zie ook http://vicinity.picsrv.net/w/3766/07a54e317b38186cdf046d1bb6e97959/0/0 voor een terugblik en nog meer foto's van de beurs.

 

Lidy, Diana, Marjon, Inge, Rob en Maarten.

 

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Columns

Gepubliceerd:14-04-2014
Aantal keer bekeken:1527

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: